ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ SPA

Απαιτήσεις εγκατάστασης

Το SPA σας πρέπει να τοποθετηθεί σε μια σταθερή και επίπεδη επιφάνεια σε ένα πεζούλι ή σε έναν κήπο. Για την εγκατάσταση σε στέγη-πεζούλι/έναν κήπο, σε ένα μπαλκόνι ή ενσωματωμένο σε ενα περιβάλλοντα χώρο,ελάτε σε επαφή με το τοπικό κατάστημά για περισσότερες λεπτομέρειες.


Το SPA γεμίζει με κανονικό νερό μέσω μιας απλής μάνικας. Το νερό παραμένει μέσα στο SPA για περίπου 2 μήνες, εξαρτώμενο από τη συχνότητα χρήσης. Πρίν γεμίζει το SPA ελέγξτε το επίπεδο ασβεστίου στο νερό, για τα υψηλά επίπεδα ασβεστίου το νερό στο SPA πρέπει να φιλτραριστεί.

Μια τυποποιημένη ηλεκτρική σύνδεση απαιτείται για την συνδέση του SPA σας για την ροή και την θέρμανση του νερού στην απαραίτητη θερμοκρασία. Απαιτήται μια κανονική σύνδεση 220V 13Amp ή 220V 2 Χ 16Amp, εξαρτάται από το μοντέλο και τις απαιτήσεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες ελάτε σε επαφή με το τοπικό κατάστημά μας.

Πριν την λειτουργία του SPA ελέχξτε την ποιότητα νερού. Για την φροντίδα και τη συντήρηση του νερού υπάρχουν συγκεκριμένες απαιτήσεις εξαρτώμενες ανά χώρα και ανά περιοχή. Δεδομένου ότι μια επιλογή 4SeasonsSpa προσφέρει επίσης ένα αυτόματο σύστημα κατεργασίας ύδατος

Υπηρεσίες

Με ένα 4SeasonsSpa μπορείτε να βεβαιωθείτε πως έχετε τις καλύτερες δυνατές after sales υπηρεσίες μέσω των εξουσιοδοτημένων τοπικών καταστημάτων μας που υποστηρίζονται από το τμήμα μεταπωλήσεων της 4SeasonsSpa.

Ξέροντας ότι θα απολαμβάνετε το SPA σας για τα επόμενα χρόνια, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι το τοπικό κατάστημά μας έχει τη σωστή γνώση για τη μακροπρόθεσμη υποχρέωση προϊόντων παρέχοντας σας την υπηρεσία που σας επιτρέπει να απολαύσετε το 4SeasonsSpa σας.

Καθημερινή χρήση

Ένας ψηφιακός πίνακας ελέγχου σας αφήνει να ενεργοποιήσετε τα jets, να ορίσετε την επιθυμητή θερμοκρασία, να θέσετε την κατεργασία του νερού και να ελέγξετε τον εσωτερικό φωτισμό του SPA, γρήγορα και εύκολα.

Θέρμανση

Η θερμοκρασία του νερού μένει σταθερή στην επιθυμητή θερμοκρασία από ένα υψηλής ποιότητας και απόδοσης σύστημα θέρμανσης. Αυτό σημαίνει ότι το SPA είναι πάντα έτοιμο προς χρήση. Με ένα ελάχιστο ποσό ενέργειας το SPA κρατιέται σε μια σταθερή θερμοκρασία χάρην στη διατήρηση θερμότητας μέσω της πλήρους μόνωσης αφρού και της υπαίθριας κάλυψης.Αυτά παρέχονται σε όλα τα μοντέλα SPA.

Κατεργασία νέρου

Το νερό στο SPA κρατιέται στην καλύτερη κατάσταση που υποστηρίζεται από το σύστημα όζοντος και φίλτρανσης του SPA

Σύστημα Όζον

Το σύστημα όζοντος της 4SeasonsSpa μειώνει την ανάγκη για χημικά
Το όζον αποβάλλει τις ακαθαρσίες και τους μικροοργανισμούς απο το νερό.
Όλα τα μοντέλα 4SeasonsSpas είναι εξοπλισμένα με αυτό το σύστημα όζοντος.

Σημειώτεον ότι ένα σύστημα όζοντος δεν μπορεί ποτέ πλήρως να αντικαταστήσει τη χρήση χημικών όπως το χλώριο.

Σύστημα φίλτρανσης

Το σύστημα φίλτρανσης σε κάθε SPA αποτελείται από ένα φίλτρο φυσιγγίου υψηλής πυκνότητας που εξασφαλίζει ότι οι μικρότερες ακαθαρσίες φιλτράρονται από το νερό. Όλη τα μοντέλα SPA* έχουν ένα διπλό σύστημα φίλτρων.
Για τη βέλτιστη ανακυκλοφορία μια σιωπηλή πρόσθετη αντλία κυκλοφορίας διατίθενται σε ορισμένα μοντέλα SPA.
* Εκτός από το Savannah

Μετά από την χρήση του SPA το κάλυμα τοποθετείται πίσω στην κορυφή του. Το σύστημα παρακολούθησης θα αναλάβει έπειτα για τον ελέγχο της θερμοκρασίας και την ενεργοποίηση του προετοιμασμένου κύκλου συστήματος φίλτρανσης. Το νερό παραμένει μέσα για μια ορισμένη χρονική περίοδο, το φυσιολογικό είναι περίπου 2 μήνες. Κάθε εβδομάδα πρέπει να καθαριστούν τα φίλτρα. Για έναν συνολικό καθαρισμό, το SPA μπορεί να αδειάσει μέσω του αγωγού στο κάτω μέρος του.