ΚΡΗΤΙΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ

Η επιλογή του SPA είναι εύκολη

Σε κάθε 4SeasonsSpa παίρνει μορφή η παραδοσιακή χειροτεχνία σε συνδυασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία και με προσοχή την λεπτομέρεια. Το καθε μοντέλο έχει δικά του συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Υπάρχουν μερικά σημαντικά στοιχεία που πρέπει να ληφθούν υπόψη κατά την επιλογή του σωστού SPA για σας.

Υδροθεραπεία & Εργονομία

Όλα τα 4SeasonsSpas είναι εξοπλισμένα με ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών ανοξείδωτου jets υδρο-μασάζ.
Οι μεμονωμένοι έλεγχοι σας επιτρέπει να θέσετε σε λειτουργία το πιό άνετο μίγμα νερού και αέρα και την κατεύθυνση αυτών των jets. Αυτή η μεταβλητότητα σας επιτρέπει την δημιουργία του τέλειου προσωπικού μασάζ. Εξαρτώμενη από το μοντέλο και τη διαμόρφωση του κάθε SPA είναι εξοπλισμένο με 1, 2 ή 3 αντλίες hydromassage. Κάθε αντλία έχει επιλογή 2 ταχύτητων που δίνει είτε ένα ευγενές είτε ένα εντονότερο μασάζ

Η αποδοτικότητα και το σχεδιάγραμμα των jets είναι ο σοβαρότερος παράγοντας που καθορίζει την ποιότητα του υδρο-μασάζ.
Μην εστιάζετε μόνο στον αριθμό των jets αλλά δοκιμάστε τo SPA της προτίμησής σας και αισθανθείτε τη διαφορά

Χάρην στον έξυπνο σχεδιασμό, τα SPA έχουν υψηλά εργονομικά οφέλη. Το σχήμα των καθισμάτων προσφέρει άνετες περιοχές χαλάρωσης και έχουν σχεδιαστεί για να κρατηθεί το σώμα στη καλύτερη θέση ώστε να μεγιστοποιηθεί το υδρο-μασάζ. Αυτό σημαίνει ότι έχετε πάντα σωστή υποστήριξη. Κάθε θέση καθίσματος ή ξεκούρασης έχει μοναδικό σχεδιασμό για μασάζ υποστηρίζοντας την πλήρη χαλάρωση του σώματος.

Ενεργειακή αποδοτικότητα

Κάθε 4SeasonsSpa ανταποκρίνεται στα παγκόσμιας ποιότητας πρότυπα από την άποψη της ενεργειακής αποδοτικότητας. Κάθε πτυχή της θέρμανσης και των συστημάτων παρακολούθησης έχει ως σκοπό την εξοικονόμηση της ενέργειας. Η θερμοκρασία ύδατος στο SPA διατηρείται αποτελεσματικά από έναν συνδυασμό,κάλυψης υψηλής πυκνότητας και τη πλήρης μόνωση αφρού ώστε να εξασφαλιστεί η ελάχιστη απώλεια θερμότητας.

Ο ανθεκτικός LED φωτισμός είναι αποδοτικότερος από τα συμβατικά συστήματα φωτισμού.Η 4SeasonsSpa μπορεί επίσης να υποστηρίξει τις περαιτέρω ενεργειακές αποδοτικές επιλογές υπό μορφή ηλιακής ενέργειας ή σύνδεσης στο σύστημα κεντρικής θέρμανσής.

Ασφάλεια

Η 4SeasonsSpa χρησιμοποιεί μόνο τα μέρη που ανταποκρίνονται στα υψηλότερα ευρωπαϊκά ποιοτικά πρότυπα. Είμαστε ένας από τους λίγους κατασκευαστές στον κόσμο που έχουμε στην πλήρη γραμμή παραγωγής μας έγκριση TÜV. Αυτός ο ανεξάρτητος γερμανικός ποιοτικός έλεγχος εξασφαλίζει με συνέπεια προϊόντα κορυφαίας ποιότητας σε κάθε πελάτη.

Από μια άποψη σχεδίου,η ασφάλεια απαιτεί αρχικά την εύκολη είσοδο και την έξοδο από το SPA. Το φορμαρισμένο εσωτερικό βήμα είναι εξοπλισμένο με πρόσθετο χερούλι. Τα εξωτερικά σκαλιά παρέχονται προαιρετικά, τα οποία είναι ίδια με την επικάλυψη του όμορφου κόκκινου ξύλου κέδρου τησ καμπίνας. Εύκολία και ελκυστικότητα!

Σχέδιο

Η 4SeasonsSpa εγγυάται κορυφαία ευρωπαϊκή ποιότητα και σχεδιασμό. Όλα τα προϊόντα που φέρουν την επωνυμία μας έχουν αναπτυχθεί με έναν στόχο στο μυαλό - την παροχή
" Ευεξίας στο καλυτερο της".

Το ιδανικό σχέδιο όχι μόνο φαίνεται όμορφο, αλλά συνδυάζει την υδροθεραπεία, τη ενεργειακή αποδοτικότητα και το σωστό επίπεδο ασφάλειας για να εξασφαλίσει το ιδανικό SPA για την ευημερία σας

Το μέγεθος έχει τον ρόλο του

4Seasons

Σιγουρευτείτε ότι το βάθος του SPA σας επιτρέπει ώστε να τυλιχτεί το νερό μέχρι το λαιμό σας. Κατά αυτόν τον τρόπο θα είστε σε θέση να απολαύσετε το SPA σας πραγματικά καθ' όλη τη διάρκεια των 4 εποχών και να απολαύσετε το ζεστό νερό και το υδρο-μασάζ ακόμη και σε μια κρύα χειμερινή ημέρα με το χιόνι που περιβάλλει το SPA σας.

Δοκιμάστε πριν την αγορά

Ο μόνος τρόπος να εκτιμηθεί πραγματικά η ποιότητα και το σχέδιο κάθε μοντέλου SPA είναι με τη δοκιμή σας. Σε ένα από τα καταστήματα 4SeasonsSpa μπορείτε να κάνετε την ξηρά δοκιμή ή να κάνετε κράτηση για δοκιμή με νερό για να αισθανθείτε ποιο μοντέλο είναι ιδανικό για σας. Αυτό σας επιτρέπει επίσης να πάρετε τις σωστές επαγγελματικές συμβουλές κατά την επιλογή του σωστού μοντέλου SPA για σας.