ΑΞΕΣΟΥΑΡ SPA

Φωτισμός LED

Ο βασικός φωτισμός LED δίνει στo SPA μια πρόσθετη κατευναστική ατμόσφαιρα το βράδυ.
Κατά την είσοδο και την έξοδο επίσης προσφέρει ασφάλεια όταν λειτουργείται το SPA σας στο σκοτάδι.

Φως: Προδιαγραφές

Το 6 αποχρώσεων κεντρικό LED είναι στον βασικό εξοπλισμό σε όλα τα μοντέλα 4SeasonsSpas για να αυξήσουν την οπτική αίσθηση. Ο LED φωτισμός σας επιτρέπει να αλλάξετε τη αίσθηση του SPA για τη βέλτιστη χρωμο-θεραπεία με την επιλογή διαφορετικών χρωμάτων, από τις ροδανιλίνες στο μπλε και από το κόκκινο στο πράσινο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το σύστημα φωτισμού για να συγχωνεύσετε βαθμιαία από ένα χρώμα στο επόμενο.
Η χρωμο-θεραπεία ή η χρώματοθεραπεία ισορροπεί τις συναισθηματικές μας ανάγκες

Το χρώμα και το φως χρησιμοποιούνται για να ισορροπήσουν την προσωπική ενέργεια που έχει έλλειψη το κάθε άτομο,είτε είναι φυσική, συναισθηματική, πνευματική, ή διανοητική.

Μπορείτε να επιλέξετε να επεκτείνετε αυτό το σύστημα φωτισμού LED για πρόσθετη ατμόσφαιρα και αποτελεσματικότερη χρωμο-θεραπεία με τα σημεία φωτισμού LED που περιβάλλουν το SPA περιμετρικά και κάτω από τη στάθμη του νερού.

Σύστημα φίλτρανσης

Όλα τα μοντέλα 4SeasonsSpa εξοπλίζονται με ένα υψηλής απόδοσης σύστημα φίλτρων που κρατά το νερό καθαρό.
Για τη βέλτιστη ανακυκλοφορία μια πρόσθετη σιωπηλή αντλία κυκλοφορίας μπορεί να τοποθετηθεί σε ορισμένα μοντέλα SPA.

Όζον

Η 4SeasonsSpa εφαρμόζει Όζον (CD03) για να μειώσει τη συντήρηση του SPA σας και να βελτιώσει την ποιότητα νερού. Όντας ο μόνος κατασκευαστής που υπογραμμίζει τη σημασία της εφαρμογής όζον σε όλα τα μοντέλα μας σαν βασικό εξοπλισμό.

Καλυμμα

Το κάλλυμα που είναι στον βασικό εξοπλισμό σε ολα τα μοντελα SPA εξασφαλίζει βέλτιστη διατήρηση της θερμότητας του νερού στο SPA και προφυλάσει απο φύλλα ή οτιδηποτε μπορει να πεσει στο SPA.

Όταν επιλέγετε ένα πλυμένο-γκρι χρωματισμό στην καμπίνα,το κάλυμμα θα είναι στο χρώμα του γκρι. Με το χρώμα του φυσικού κόκκινου κέδρου παρέχεται ενα καφέ χρώματος κάλυμμα.

Το πάχος και η πυκνότητα του μονωτικού υλικού χρησιμοποιήται για να εξασφαλίσουν την υψηλότερη αξία μόνωσης.

Σκαλοπάτια

Κάθε σκαλοπάτι εχει κατασκευαστεί στο χέρι και έχει επεξεργαστεί σύμφωνα με το ακριβές χρώμα του SPA σας. Οι φυσικές ιδιότητες του κέδρου σιγουρεύουν ότι τα σκαλοπάτια δεν είναι ολισθηρά και η κατασκευή τους κάνει τα σκαλοπάτια πολύ ανθεκτικά.

Ήχος

Το ηχητικό σύστημα υψηλής πίστότητας παρέχει μια πρόσθετη διάσταση στην 4SeasonsSpa εμπειρία σας. Μπορείτε να ακούσετε ραδιόφωνο, CD ή MP3 στο SPA σας, χρησιμοποιώντας τον ασύρματο τηλεχειρισμό για να ενεργοποιήσετε το σύστημα.